top of page

ESKÜVŐI SMINK.

EZÜST CSOMAG

Úgy érzed, hogy felesleges próbasminkkel is bővíteni az esküvő előtti teendők listáját? Akkor a nagy napon házhoz megyek és egy óra alatt elkészítem Neked a szépítő menyasszonyi sminked. 

ARANY CSOMAG

Szeretnél biztosra menni, nyugodtan készülődni az esküvőre? Akkor egy próbasminkkel kezdjük az ismerkedést, megbeszéljük, kipróbáljuk mi az, ami a legjobban illik hozzád, így magabiztosan várhatod álmaid esküvőjét. 

GYÉMÁNT CSOMAG

Szeretnéd, ha az esküvődön egy szeretted is veled tündökölne? Akkor ezt a csomagot válaszd! Hiszen itt amellett, hogy Neked jár a próbasmink, aztán az elbűvölői smink a nagy napon is, ráadásképp meglepheted az örömanyát, a tanúd vagy akár a koszorúslányod egy ajándék sminkkel, hogy együtt szépülhessetek.

PLATINA CSOMAG

A leánybúcsún is szeretnéd már a legjobb formádat hozni? Profi sminkkel magabiztosan vetheted bele magad a mókás feladatokba, ráadásul itt akár egy kicsit dögösebb sminket is bevállalhatsz. Természetesen a csomagban emellett ugyanúgy jár a smink a nagy napon, amit előtte a próbasminken hozzád igazítunk, illetve az örömanya sminkje is.

Csomag tartalma:

Menyasszonyi smink

Csomag tartalma:

Próbasmink

Menyasszonyi smink

Csomag tartalma:

Próbasmink

Menyasszonyi smink

+1 smink az esküvőn

Csomag tartalma:

Próbasmink

Menyasszonyi smink

+1 smink az esküvőn

leánybúcsú smink vagy +smink az eljegyzési fotózáshoz 

16.000 Ft

32.000 Ft

Minden további smink 10.000 Ft/fő

"Csuda szép sminket kaptam, és köszönöm, hogy a szeszélyeimet is elviselted! 

A fotósok is odáig voltak a sminkért (idézem "profi volt a sminkes"), mondták, hogy alig kell majd belenyúlniuk, mert olyan szuperül fényképezhető!!

Szóval nagyon hálás vagyok, hogy Te is segítettél a készületekben!"

Mirjam 

49.000 Ft

39.000 Ft

"Szeretném neked még egyszer megköszönni a gyönyörű sminkemet, a szép örömanyák sminkjét és a kedvességedet, amivel hozzájárultál a készülődésemhez! Tiszta szívvel foglak ajánlani mindenkinek, nagyon örülök, hogy téged választottalak." 
Dorottya

Kiszállási díj Budapesten 4.000 Ft, vidéken km függvényében, Gyálon ingyenes

Vőlegény smink 3.000 Ft

Nincs kiszállási díj, amennyiben a szalonomba jössz (1184 Bp. Nefelejcs utca 10. M'Art Beauty Studio)

bottom of page